Viser et enkelt resultat

Håndbind til Boksning

Hos Sweeps.dk forhandler vi handwraps, eller som man på dansk kalder dem, håndbind. Vi fører handwraps til al’ slags boksetræning og kampsport, både i klub og til træning på sandsæk eller boksepuder.

Hvad skal jeg bruge håndbind til?

Håndbind er et fantastisk redskab til at undgå skader på hænderne når du boksetræner. Når du bokser hviler der et enormt pres på din hånd efter hvert slag, og i det lange løb kan det betyde komplikationer i hænderne, hvis du ikke binder dem ind.

Vi har håndbind til boksning, i mange forskellige størrelser, bredder og længder.

Hvilket håndbind skal jeg vælge til min træning?

Det kan være lidt af en videnskab, at vælge de korrekte bind, men der er nogle spørgsmål du kan stille dig selv;

1. Hvordan binder jeg mine hænder ind?

At binde hænder ind kan være teknisk og de fleste mennesker binder deres hænder ind rent instinktivt. Ved du ikke hvordan dine hænder bindes bedst ind, kan du evt. vælge et håndbindshandske.

2. Hvor meget beskyttelse behøver jeg?

Håndbind kommer i flere forskellige bredder og længder, hvilket i sidste ende kommer an på, hvor meget beskyttelse du behøver til dine hænder. Er du en garvet bokse, har du typisk brug for længere bind end hvis du er nybegynder.

3. Hvilken sport ønsker jeg at dyrke?

De fleste kamsportsgrene med lukkede boksehandsker benytter sig af handwraps, men håndbindene er dog overflødige i kamsportsgrene som MMA, taekwondo og karate.

Er du i tvivl, er du velkommen til at skrive til os